Begär ett nytt lösenord via e-post

Om du glömt ditt lösenord

Om du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt på följande sätt:

 1. Fyll i ditt personnummer och den e-postadress du angav när du skapade ditt konto. De två fälten måste matcha varandra, annars skickas inget nytt lösenord.
 2. Klicka på Begär nytt lösenord.
 3. Ett nytt lösenord skickas till den angivna e-postadressen.
 4. Du får meddelande om att ändringen lyckats - Ett nytt lösenord har skickats till angiven e-postadress.
OBS! Det kan hända att e-posten fastnar i skräpfiltret. Titta i skräpposten om du inte får e-posten i din inkorg. Avsändare är noreply@gotit.se.

Har du inget konto?

För att du ska kunna använda Alvis måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

Nyheter

 • Kursstarter

  2020-06-25

  under frågor och svar hittar du våra olika kursstarter.

   

 • Slutbetyg

  2020-06-07

  Nu förlänger regeringen möjligheten att utfärda slutbetyg 1 år. Senast juni 2021 har vi möjlighet att utfärda ett slutbetyg för dig som uppfyller de kraven.

   

 • Receptionen stängd

  2020-06-07

  För att bidra till minskad smittspridning av Coronaviruset håller VUC’s reception stängt tills vidare. Du når oss istället på telefon. Våra telefontider är måndag-torsdag mellan klockan 10-12 och klockan 13-15. Telefonnummer: 021-391745.


  Det går även bra att skicka frågor till vår mejl vuc@vasteras.se.

  När det gäller vägledningssamtal så kan man antingen boka telefon eller e-vägledning via bokningsystemet onlinebooq.

  På grund av coronaviruset sker undervisningen tillsvidare på distans inom vuxenutbildningen men observera att vissa obligatoriska moment på plats kan förekomma. I de fallen följer vi alltid Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning. Om du har frågor eller vill ha mer information är du välkommen att höra av dig till din skola.
   

   

Alvis logo Alvis från Gotit